Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Medewerkers

C. Christiaansen-de Vroomen

C. Christiaansen-de Vroomen
Huisarts. BIG: 39024731101

Zij werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

M. Tenk

M. Tenk
Huisarts. BIG: 59024237401

Zij werkt op de maandag, woensdag en donderdag.

 

Dokter Tenk is tevens kaderarts Palliatieve Zorg en werkzaam als consulent palliatieve zorg in de regio Nieuwe Waterweg Noord. Zij is ook kaderhuisarts Spoedzorg. 

Anouk van Collenburg

Anouk van Collenburg
Doktersassistente en POH-S i.o.

Anouk werkt maandag tot en met vrijdag. 

 

Zij verzorgt het wrattenspreekuur. Alvorens u bij haar daarvoor een afspraak kunt maken, moet de wrat eerst beoordeeld worden door de huisarts.

 

Anouk is ook verantwoordelijk voor de voorraden op de praktijk.

Jeanne Dingenouts

Jeanne Dingenouts
Doktersassistente en POH-S

Jeanne werkt op maandag en woensdag en elke eerste dinsdag van de maand. 


Jeanne heeft een voetenspreekuur voor onze diabetes patiënten. Ook kan Jeanne u begeleiden bij het stoppen met roken. De huisarts verwijst u hiervoor naar Jeanne. 

 

Tevens heeft zij een rol in de zorg voor onze COPD patiënten. U kunt voor dit spreekuur door de huisarts verwezen worden of u krijgt van Jeanne een uitnodiging voor dit spreekuur. U dient voorafgaande aan dit COPD-consult een vragenlijst in te vullen die u van de huisarts krijgt of via de post ontvangt. 

 

Ook verzorgt zij samen met Anouk het wrattenspreekuur . Alvorens u bij haar daarvoor een afspraak kunt maken, moet de wrat eerst beoordeeld worden door de huisarts. 

Carmen Matarese

Carmen Matarese
Huishoudelijk Medewerkster

Carmen zorgt er samen met Miranda voor dat de praktijk schoon blijft. Ze werkt op wisselende dagen bij ons in de praktijk

Miranda Roodenburg - Akkerman

Miranda Roodenburg - Akkerman
Huishoudelijk Medewerkster

Miranda zorgt ervoor dat de praktijk schoongehouden wordt. Haar werkdagen zijn de maandag en de donderdag. 

Tugba Korkmaz - Sahin

Tugba Korkmaz - Sahin
Diƫtist

Tugba is gedetacheerd vanuit Samen Sterk Diëtisten en zal bij ons op de maandagmiddag spreekuur houden. De huisarts kan u naar haar toe verwijzen.  

Jeroen Witjes

Jeroen Witjes
Administratief medewerker

Dit jaar zijn wij begonnen met het digitaliseren van ons papieren archief. Jeroen zal ons ondersteunen bij deze omvangrijke klus.